Estàs d'acord amb l'opinió "la nostra societat està allargant cada vegada més l'etapa de l'adolescència"? Explica't.
És completament cert, la societat d'avui en dia allarga l'adolescència inconcienment. Tothom voldria ser jove duran tota la vida, i això evidenment és clarament impossible ja que s'ha de disfrutar cada etapa de la vida, de la millor manra ja que la vida és una cosa que no durara sempre..
A vegades els adolescents volen que els tractin de persones madures i responsables però nomès quan aquests els interessa. Per ser una persona madura has de carregar-te la vida a l'esquena i fer-te les preguntes: qué faig aquí? qué vui arribar a ser? i sobretot siguent responsable dels teus actes i demostrar als pares que pots arribar a ser independent, sense ajuda de ningú i aií fer la teva vida, la qual els actes que duguis a terme et portaran aventages o conseqüencies.
Quin paper juga la confiança en les relacions interpersonals? Justifica-ho, posa exemples.
La confinça és un element fonemental en les relacions interpersonals, si no hi ha confinça no hi a res. Si no hi ha confinça una relació no té senit ja que comporta molts de problemes i en algun cas gèlos.
Posem un clar exemple:
la meva parella s'en va a passar una semana a algun pais, jo la trovaré a faltar i tindre la consciènia tranquila ja que se que aquesta persona em pertany a mi. En cas de "cuernos" la confinça es trenca, per part meva evidenmnt.
Posem un clar exemple:
Tinc un problema mol personal posem per el cas una malaltia greu, només explicaré aquest concepte a poques de les grans amistats que tinc, simplement perqué no m'interessa que l'altre gent ho sapiga i sé clarament que aquestes persones a les quals els i ho explico no comentaranel secret a ningu, per respectarme a mi.
*També s'hade dir que a vegades un accés de confinça és dolent si no conexies la persona a fons ja que et pot comportar reaccions dolentes de les persones que ens envolten.
Aquests dos exemples ens reflexen la confinça amb la paella i la confinça que es pot arribar a tindre amb es bones amistats, que generalment sempre acaben sent poques però bones.
lunes, 13 de abril de 2009
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
1 comentario:
La societat no allarga l'adolescència inconscientment, sinó de manera ben conscient. Per què deu ser? Quins interessos hi poden haver? Ens beneficia això?
Publicar un comentario